Četvrtak, 03 Kolovoz 2017 08:24

Šibenski ATP organizira prijevoz u zagrebački IKEA centar: Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Šibenski ATP organizira prijevoz u zagrebački IKEA centar: Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!
Autotransport Šibenik svojim putnicima odsad nudi i atraktivan izlet - organiziran prijevoz do popularnog, nedavno otvorenog prodajnog centra IKEA u Zagrebu, kao i povratak u Šibenik.Prvi izlet organiziran je u nedjelju, 26. listopada. Polazak s Autobusnog kolodvora Šibenik predviđen je u 6 sati, a povratak u 18 sati, kada Ikea nedjeljom zatvara.
Cijena povratne karte je 198 kuna, a uključuje i besplatan prijevoz kupljene robe. Nadalje, organizirano je i zaustavljanje na svim gradskim stajalištima u povratku, kako ne biste morali mnogo pješačiti s vrećicama iz shoppinga.
Budući da je izlet uvjetovan minimalnim brojem od 40 putnika, kao i svaki sljedeći koji će biti organiziran, preporuča se da što prije rezervirate svoje mjesto. To možete učiniti na broj telefona 216 – 444 ili mobitela 091 1403045 te na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Karte možete kupiti u prostorijama putničke agencije ATP Tours na Autobusnom kolodvoru Šibenik.